Lån penge til at købe ny båd

Lån penge til at købe ny båd

Har du en bestemt båd i tankerne, som du meget gerne vil købe, men som du bare ikke har fået råd til endnu, har du den mulighed at låne til den. Der er mange bådejere, der vælger at låne penge til deres nye båd, så det er intet problem for dig at gøre det samme.

Lån penge til båd nemt og hurtigt på nettet. Hvis du vælger at ansøge om dit lån på nettet, skal du ikke være bange for, at du skal snakke med en eller anden sur bankrådgiver, der ikke vil være med til at låne dig pengene.

Når det foregår på nettet, bliver det hele klaret automatisk. Og så længe du får en positiv kreditvurdering af udbyderens automatiske system, er der intet, der forhindrer dig i at gå ud at bruge pengene på en ny båd. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger at bruge dine penge på, når du har lånt dem online.

Endelig kan du købe din drømmebåd

Med et lån har du mulighed for at realisere din drøm om den drømmebåd, du måske har tænkt på at købe i mange år, men som du bare ikke har fået sparet op til endnu.

Så længe du bare har mulighed for at afdrage på dit lån efterfølgende, er der intet problem i at låne penge til din båd. Mange mennesker når aldrig at købe det, de drømmer om at eje, fordi de aldrig får råd. Med et lån tager du dig bare råd. Så lån penge hos Lånekassen hvis det lyder som noget for dig.

Kort eller lang løbetid på lånet?

Når du skal vælge det rette lån, har du flere steder mulighed for selv at vælge løbetiden på dit lån. Løbetiden er den tid, du har til at betale lånet tilbage. Men skal du så vælge en lang eller kort løbetid?

Det kommer helt an på, hvor høj en månedlig ydelse du vil have på dit lån. Vælger du en kort løbetid på dit lån, har du kortere tid til at betale lånet tilbage, og dermed vil den månedlige ydelse være høj.

Har du omvendt en lang løbetid, vil betalingen blive delt op over endnu længere tid, og dermed er portionerne mindre hver eneste måned.

Ulempen ved den lange løbetid er dog bare, at der så når at løbe endnu flere renter på, så den totale omkostning for at have taget lånet er højere ved en lang løbetid end ved en kort. Så du sparer ikke penge samlet set ved at dele betalingen op i mange bidder.

Men vil du bare gerne have en lav månedlig ydelse, der er til at betale, og går du ikke så meget op i, om det koster 1.000 eller 2.000 kroner mere i sidste ende over et par år, så er en lang løbetid værd at overveje.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.