Giv en båd i konfirmationsgave

Giv en båd i konfirmationsgave

Elsker den kommende konfirmand at sejle, og vil personen gerne eje sin helt egen båd en dag, kan du jo overveje at give vedkommende sin helt egen båd i konfirmationsgave.

Sådan en kommer jo i mange forskellige størrelser, så du kan jo finde en mindre en til en start, som konfirmanden kan starte ud med at sejle i. Så kan det være, teenageren selv kan spare op til en større båd en dag.

Aldrig for tidligt at få sin første jolle

Det er aldrig for tidligt at få sin første lille jolle eller båd, alt afhængig hvad du mener, der er budget til at købe, når du har fået sendt konfirmations indbydelser ud. Skal du bruge idéer til tekst til konfirmationskort, kan du finde dem her.

Du kan finde joller til rigtig mange forskellige priser, så du burde være i stand til at kunne finde en lille jolle eller en lille båd til en god pris, som passer ind i det gavebudget, du havde tænkt dig at give for. Ellers er du jo altid velkommen til at prøve at prutte om prisen, hvis du har mod på det.

Køb brugt og spar mange penge

Du kan også vælge at gå en anden vej og købe brugt i stedet for. Der er rigtig mange, der vælger at købe brugt, når de skal købe deres første båd, så der er ingen skam i at få en båd, der er blevet brugt, som sin første model.

Du kan evt. vælge at gå en tur på Facebook eller DBA, hvor du med sikkerhed kan finde en del joller og både i nærheden af dig, som du kan tage ud og kigge nærmere på, hvis de virker interessante og som et godt tilbud.

Køb en båd I kan sætte i stand sammen

Du kan jo også vælge at købe en båd, der trænger til at blive sat i stand. De er ofte ikke særligt dyre, og på den måde kan konfirmanden også få et projekt, som du evt. kan gå og hjælpe med. Så bliver det en hyggelig lille ting, som I kan vælge at lave sammen.

Og på et eller andet tidspunkt ender I jo med at have lavet båden, så den er klar til at komme på vandet. Så kan I nyde hele processen sammen, hvilket jo også er fedt. Og teenageren kan være stolt over sit eget værk, når den først er klar.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.