Forlæng sejlsæsonen med udendørs spisning

Forlæng sejlsæsonen med udendørs spisning

Sejlsport er en sæsonbetonet hobby, der er afhængig af vind og vejr. Bådene bliver sat i vandet i midten af foråret, så sejlerne kan være helt klar til at nyde de varme sommermåneder på sø og fjord. Når regn, vind, blæst og kølige temperaturer tager efteråret med sig, så er det tid til at slutte sæsonen af. Bådene rengøres og sættes på land for vinteren, indtil foråret igen er på vej. Er du passioneret sejler, så ved du, at vintermånederne kan være lange, mørke og kedelige. Det kribler i dig for at komme ud at sejle igen. Men med lidt snilde kan du lokke familien eller vennerne med en tur til havnen, så du kan få en mundfuld frisk luft og sejlsportsatmosfære, selvom båden er hevet på land.

Tag grillen med

Selvom efteråret byder på kølige vinde og ustadigt vejr, så kan det sagtens lade sig gøre at holde en hyggelig picnic. Pak en madkurv, tag grillen under armen, pak dig ind i det varme tøj, tag en favnfuld tæpper med og begiv dig mod din yndlingshavn. Havnene er ikke overrendt af mennesker i de kolde måneder, så du kan let finde et sted at slå dig ned. Hvis du er så heldig at finde en krog med læ på en solskinsdag, så kan du mærke efterårssolen lune dine kinder. Og lukker du så øjnene et øjeblik, mens du lytter til de sagte bølgeskvulp, så er det næsten som at være på sejltur. Tænd op i grillen og lad duften af hjemmelavet mad sprede sig over havneområdet. Det er en hyggelig og anderledes måde at være sammen på.

Vælg den rette grill

Er du på udkig efter en ny dangrill kuglegrill, så gælder det om at finde en, der matcher dine behov. Vil du gerne have grillen med på båden om sommeren og med en tur på havnen, når det vinterlige vejr tillader det, så gælder det om at vælge en praktisk og mobil model. Er du mere til mange smarte funktioner, så du udover at grille kød og grøntsager også kan koge kartofler på grillen, så skal du lede efter en større model, som du i højere grad kan placere på din terrasse og lade den blive stående. Der findes en grill til ethvert behov, så det gælder bare om at sondere markedet for at finde den model, der passer dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.