Kan jeg grille på min båd?

Kan jeg grille på min båd?

Hvis du har en båd, kan det være, du er interesseret i at begynde at grille din aftensmad ombord. Og det kan rent faktisk også sagtens lade sig gøre, så længe du bare tager dine forholdsregler og tænker dig om undervejs.

Der er mange både, der er udstyret med et køkken i forvejen, men det kan jo være rart at kunne grille engang imellem i stedet for. Så sker der noget nyt, og du kan lave mad på en lidt anden måde, end du plejer at gøre.

Find den rette grill

Hvis du gerne vil i gang med at grille, sidder du sikkert allerede nu og leder efter den bedste kuglegrill pris. Dog skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige typer af grille, og derfor er det ikke sikkert, at en kuglegrill er den bedste grill til at have med på båden.

Det er naturligvis helt op til dig selv at beslutte dig for, hvilken type grill du har det bedst med at bruge. Nogle vil have en kuglegrill, andre en elektrisk, nogle en gasgrill og så videre. Find den grill du mener er bedst og køb den. Du finder gode Webergrill tilbud her, hvis du gerne vil have en god kvalitet.

Der skal være plads nok

Du skal også huske på, at du ikke skal købe en alt for stor grill til at tage med ombord. For det første er der jo ikke så meget plads ombord på en båd, og du skal jo have den stående et sted, også når du ikke bruger den, hvor den ikke generer dig.

Dernæst skal du også have plads til at stille den frem, når du rent faktisk skal lave mad, og hvis du har en lille båd, er det nok spild af plads at tage en grill med. Der skal gerne være godt med plads, før det logistisk giver mening at hive den med ombord.

Grill aldrig indendørs

Og selvom det virker som en selvfølge at sige, er det vigtigt ikke at tage din grill med indendørs på din båd. Også selvom det kan være fristende, hvis det regner, må du aldrig grille indenfor.

Gør det altid ude på åbent dæk, hvis du gerne vil grille, når du er til søs. Husk altid at have lidt grilludstyr med dig, og glem ikke at købe kul eller tændbriketter, hvis du planlægger at grille den dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.