Du kan sagtens sejle i vintermånederne

Du kan sagtens sejle i vintermånederne

Hvis du for nyligt har anskaffet dig en båd, men du endnu ikke har været ude på de helt store ture endnu, kan det være rart at vide, at du ikke skal være bange for at sætte sejl i de kølige måneder.

Her kan du nemlig også sagtens sejle. Og du kan jo altid vende snuden mod syd, hvis du ikke gider at sejle rundt i vores kolde vejr i december måned. Vind i gratis julekalender her, hvis du vil have noget ekstra med til din tur.

Det handler om hvor du sejler

Når du har dit eget skib eller din egen båd, har du jo den frihed at kunne sejle lige derhen, du vil. Dermed er der jo ingen, der siger, at du skal sejle rundt i det Sydfynske øhav, når du kan vende din båd mod Middelhavet og evt. De Kanariske Øer, hvor temperaturerne ligger på noget lidt andet henover vinteren.

Der er mange, der vælger at holde juleferie på denne måde, hvilket jo også kan noget, når du nu bevæger dig mod sol og varme, i stedet for at sejle i noget nær frysepunktet herhjemme.

Inviter familien med på juleferie

Hvis du har plads i din båd, kan du også vælge at invitere hele familien med på juleferie. Hvis du har tid, kan du evt. sejle båden i forvejen, og så kan de flyve ned og møde dig og den øvrige besætning, når selve ferien starter.

Det er ikke alle, der har tid til at sejle til Middelhavet i december måned, men de fleste kan godt finde en halv eller hel uge, hvor de kan flyve ned og være ombord på båden. Så kan I nyde at holde juleferie sammen til søs.

Tjek din båd efter før den lange tur

Det er altid vigtigt, at du sørger for at få styr på alle detaljer – også de mindste af slagsen – når du skal på en længere tur. Faktisk skal du bare altid have styr på dit skib som skipper. Det er dit ansvar, at båden er i orden, og at den kan klare den tur, du er i gang med at begive dig ud på.

Spørg dig omkring hvis du ikke har prøvet at sejle en længere tur før. Der er mange garvede sejlere, der er mere end villige til at dele ud af tips og tricks til personer som dig, der måske er nye i faget.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.