Sådan har du mobildækning under åben himmel

Sådan har du mobildækning under åben himmel

Er du meget udendørs – er du med andre ord en outdoor type? Så kan det være, du har brug for at holde forbindelsen på din mobil hele tiden, så du altid har mulighed for at ringe efter hjælp eller lignende, skulle det blive nødvendigt.

For at kunne det, kræver det det rette abonnement på din mobil fra en udbyder, der har god dækning, uanset hvor i landet du befinder dig. Det er aldrig til at vide, hvornår du har brug for at kunne ringe, og derfor er det jo bare bedst, hvis du kan finde et abonnement, hvor du hele tiden har signal.

Vælg den rette udbyder

Derfor gælder det i høj grad om at finde den rette udbyder, når du skal vælge mobilabonnement. Et CBB abonnement er eks. et godt bud, hvis du gerne vil have noget nemt, hurtigt og billigt med en god dækning. CBB er på Telenors netværk, der for nyligt blev slået sammen med Telia, så her har du adgang til rigtig mange master landet over.

Det er nemt at oprette dig derinde, og i løbet af få dage vil du modtage dit nye SIM-kort med posten.

Sammenlign dækningskort

Det er også smart at sammenligne mobiltelefoni dækningskort, hvis du ikke er sikker på, hvilken udbyder der kan tilbyde dig den bedste dækning i Danmark. Der er 3-4 hoved netværk at vælge imellem – nummer tre og fire er Telia og Telenor, der har slået deres sammen.

De to øvrige er 3 og TDC (YouSee), og alle teleselskaber i Danmark opererer på et af de få netværk. Derfor kan det være en god ide at undersøge, hvor god en dækning, du kan få på det enkelte netværk, i det område du ofte befinder dig i, når du er ude.

Vær ikke bange for at skifte udbyder hvis det er nødvendigt

Har du allerede en udbyder, men er du ikke tilfreds med det, du får for dine penge, skal du ikke være bange for at skifte udbyder. Det er meget nemt at have med at gøre, og ofte kan du klare det hele med få klik på nettet.

Når du først har meldt dit skifte, tager teleudbyderen sig som regel af resten, og du skal herefter bare vente på, at du modtager dit nye SIM-kort med posten. Så skal du sætte det i din mobil, og er kort efter klar til at gøre brug af dit nye abonnement.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.