Guide til at få internet på din båd

Guide til at få internet på din båd

Har du for nyligt købt båd, eller har du bare ikke fået internet på din ældre båd, som du har haft i mange år, er det måske på tide at få gjort noget ved det, så du har mulighed for at følge med og holde dig opdateret på verden omkring, selv når du er på vandet.

Hvis du savner internet eller tv på din båd, kan det være en god idé at kigge på bredbånds TV udbydere nu, så du kan finde frem til den rette løsning for dit vedkommende.

Mobilt bredbånd på din båd

En af de nok nemmeste måder at få internet på din båd er ved at bestille mobilt bredbånd med et SIM-kort. På den måde kan du tage routeren med på båden, eller bruge den USB dongle, det også kan komme i, og sætte den direkte i din computer.

Med en router kan du også åbne op for andre enheder, og du kan på den måde komme på internettet via både mobil og tablet, hvor du med en dongle er låst til kun at kunne bruge din PC.

Brug din mobildata

Den nok nemmeste måde at bruge er at benytte den data, du har i dit mobilabonnement. Selvom der ikke lige er nogle sendemaster ude i vandet, skal du befinde dig langt ude, før du ikke bare har en smule signal på din mobil. Du har næsten altid forbindelse på din mobil, uanset hvor i landet du befinder dig.

Hvis du gerne vil på nettet via din tablet eller computer, kan du bare dele nettet fra din mobil og logge på den vej. Jo tættere du sejler på kysten, desto bedre signal vil du nok også opleve på dine enheder.

Vær opmærksom hvis du sejler uden for dansk farvand

Som altid er det meget vigtigt at være opmærksom på, at du formodentlig ikke kan bruge enheder som mobilt bredbånd, hvis du sejler uden for dansk farvand. Nu om dage kan du godt bruge dataen fra dit mobilabonnement i det øvrige EU, men det er stadig godt lige at være opmærksom på, hvor meget du må bruge, og hvad du har inkluderet i dit abonnement.

Du kan altid se, hvor meget data du har tilbage i dit abonnement ved at klikke dig ind på din side på din udbyders hjemmeside. Her kan du også opgradere dit abonnement, hvis du gerne vil have mere data i din pakke.

Find den rette løsning til dine behov

Der er mange forskellige måder at finde sådan en løsning på. Det er jo heller ikke sikkert, at du rent faktisk ønsker at gøre brug af meget data, når du er på vandet, da det jo gerne er her, du kobler bedst af og netop slipper omverdenen omkring dig.

Så det kan måske være en idé at have forbindelsen, men kun at gøre brug af den, når det er mest nødvendigt for dig. Så har du tid til at komme ned i gear og glemme Facebook eller nyhederne for en stund.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.