Kan jeg transportere min båd med min bil?

Kan jeg transportere min båd med min bil?

Skal du snart til at købe båd, og har du ikke haft en båd før, kan det være, der er en række spørgsmål, som du ikke er helt sikre på, når det kommer til livet som bådejer.

Kan eksempelvis lade sig gøre at transportere din kommende båd med din nuværende bil? Det kan jo være rart at vide, og mange mennesker vil gerne have båden hjem i haven at stå, hvis der skal arbejdes på den, eller hvis den skal overvintre et godt sted.

Om du kan transportere din båd handler langt hen af vejen om råstyrke på bilen og bådens størrelse. Har du en stor nok bil – som du altid kan finde informationer og nummerpladeoplysning om på nettet – samt en stærk trailer, og er din båd ikke alt for stor, kan det godt lade sig gøre at transportere din båd på land via din bil.

Kræver det rette udstyr

Det er klart, at du skal have fat i en bådtrailer af en størrelse, der er stor og stærk nok til at bære din båd. Nogle både er for store til at blive transporteret på en almindelig bådtrailer, så her skal der særlige biler og udstyr til.

Men har du bare en mindre båd nede i den lokale havn, og vil du gerne have den på land, kan du, med de rette hestekræfter og den perfekte motor, nemt transportere den via en bådtrailer, som du enten kan købe eller leje – måske endda i samme by, som du bor i.

Lån penge til din nye båd

Har du endnu ikke købt din båd, og går du bare og drømmer om den dag, hvor du har råd til at købe den, kan det være, du kan forkorte ventetiden ved at tage dig et lån.

Med et lån kan du nemlig få råd til din båd allerede i dag, og pengene kan blive sat ind på din konto i løbet af ingen tid, når du først har fået din ansøgning godkendt. Det er værd at overveje, hvis du ikke gider gå at spare op i mange år for at få råd til den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.