Tag ud at sejle i din juleferie

Tag ud at sejle i din juleferie

Savner du at komme noget mere ud på vandet, og har du ikke været lige så meget ude at sejle i din nye båd, som du gerne ville have været, er det jo en oplagt mulighed for dig at udnytte din ferie i julen til at tage ud at sejle noget mere. Selvfølgelig er det ikke lige så varmt at sejle om vinteren sammenlignet med sommeren, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre at sejle rundt, når det er blevet december. Så længe der naturligvis ikke er is på vandet.

Vil du slappe af på båden, kan du også tage en massagepude med varme med.

Gør din båd klar

Lyder det som noget for dig, er det jo bare med at få gjort din båd klar, så du kan tage den ud på vandet i dagene mellem jul og nytår, hvor du har din juleferie. Du kan jo også vælge at holde enten jul eller nytår på din båd, hvis du har lyst til det. Det er der mange sejlere, der elsker at gøre. Er det længe siden, at du har været ude i din båd, er det derfor en rigtig god ide at komme at i gang med at gøre din båd klar til en tur på vandet inden længe.

Find ud af hvor du gerne vil sejle hen

Har du endnu ikke fundet ud af, hvor du gerne vil sejle hen i dagene mellem jul og nytår, er det en god idé at tænke lidt over det, så du kan finde ud af, om det er en mulighed for dig. Du skal jo finde ud af, om der er plads til dig i en given havn, eller om du skal finde et andet sted at lægge til. Så kom i gang med at finde ud af, hvor du gerne vil sejle hen.

Husk julepynten på båden

Vil du gerne sørge for at medbringe lidt julestemning på din båd, kan det være en rigtig god idé at huske lidt julepynt på båden, så det stadig føles lidt som jul, selvom du er på vandet. Det behøver ikke at være meget, men du kan måske medbringe en lyskæde og et lille juletræ eller lignende, så du stadig har lidt jul med hjemmefra. Du kan fx finde led lys til juletræ her, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig at få lidt julelys på dit juletræ.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.