Tre måder du kan komme i gang med at sejle på

Tre måder du kan komme i gang med at sejle på

Har du et mål om at komme noget mere ud på vandet, har vi her samlet et par gode idéer til, hvordan du kan bære dig ad med det.

Elsker du at rejse, kan du læse mere om skildpadde opdræt i Bentota her.

SUP

For det første kan du jo vælge at kaste dig ud i at stå på et SUP board. Det ligner lidt et surfbræt, som du står på, hvor du så padler dig frem. Men i stedet for at sidde ned, som du gør i en kano eller en kajak, står du op hele tiden, mens du padler. Det kan være hårdt lige at komme i gang med til at starte med, fordi du bruger nogle muskler på at holde balancen, som du måske ikke lige har trænet i et stykke tid. Men det kan være en utrolig sjov og hyggelig måde at bruge en dag på vandet.

Kano og kajak

Er det ikke dig at stå på et SUP board, og vil du gerne have mulighed for at bruge noget mere tid på at sidde ned og nyde det, kan du jo også vælge at kaste dig ud i at sejle noget mere i kano eller kajak. Begge dele er mulige, og har du ikke lyst  til at købe din egen, kan du jo vælge at leje den, når du skal en tur ud på vandet. På et eller andet tidspunkt bliver du så glad for det, så du ikke kan undgå at købe din egen alligevel.

Din egen båd

Sidst, men ikke mindst, kan det naturligvis også lade sig gøre for dig at købe din helt egen båd, hvis du har mere lyst til det. Det kræver et noget større arbejde at tage sig af sådan en, men til gengæld får du jo også noget mere for pengene med en rigtig båd. Hvis du ikke har ejet en båd før, er der en del ting, der kan være gode at sætte sig ind i, før du køber noget som helst, og det kan være godt at læse op på, hvad det vil sige at være bådejer.

Find din nye julekugle med billede her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.